DSA Waterfilter

Overview

DSA Waterfilter voor waterveiligheid in uw praktijk

Dental International heeft een innovatief waterfilter ontwikkeld. Het DSA Waterfilter zuivert het water in uw Dental Stand Alone-unit en voorkomt de groei van bacteriën en biofilm. Het filter kan heel eenvoudig aangebracht worden; het vervangt de bestaande dop van de watertank.

Legionellapreventie en bacteriebestrijding

Het DSA Waterfilter is in samenwerking met de Nederlandse specialist in legionellapreventie ontworpen en zorgt ervoor dat u uitsluitend met bacterie- en legionellavrij water werkt. Dental International garandeert een jaar lang bacteriologisch betrouwbaar water.

Klaar voor de strengere WIP-richtlijn

De nieuwe WIP-richtlijn legt de lat voor patiëntveiligheid weer hoger. De focus is meer dan ooit gericht op waterveiligheid. De Inspectie voor de Gezondheidszorg controleert tandartspraktijken streng op hygiënemaatregelen en heeft speciale aandacht voor legionella- en bacteriebestrijding in waterleidingen, instrumenten en waterreservoirs.

Voorsprong op uw collega’s

Dankzij het innovatieve DSA Waterfilter bent u nu al klaar voor de aangescherpte WIP-richtlijn Infectiepreventie en neemt u een voorsprong op uw collega’s.

Ask a question

Ask a question about DSA Waterfilter

Contact form  1. Home
  2. Contact
  3. EnglishEnglish
Questions? Call +31 - 30 - 60 36 324
Site map  |  Professionele webshop nodig?